Termék cseréje címünkre történő visszaküldéssel

Termék cseréje címünkre történő visszaküldéssel

A nálunk vásárolt termékek cseréjét a vásárlástól számított 30 napon belül kérheti.
A termék cseréjét ennek a szolgáltatásnak és egy csereterméknek az együttes megrendelésével tudja kérni, vagy küldje el számunkra e-mail-ben a kérését.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A nálunk vásárolt termékek cseréjét ennek a szolgáltatásnak és egy csereterméknek az együttes megrendelésével tudja kérni, a vásárlástól számított 30 napon belül. 

Kérjük írja be a megrendelés leadásakor a Megjegyzés mezőbe a cserével érintett termék megrendelés számát és a cikkszámát.

A cserélendő terméket több módon tudja visszajuttatni hozzánk, ezek közül a "Hova szeretné visszajuttatni" lenyíló listából tud választani:

  • a címünkre (1202 Budapest Perczel Mór u. 18.) személyesen (időpont egyeztetés után) vagy futárral tudja visszajuttatni a terméket.
  • Packeta átvevőhelyre választása esetén, a csomagot egy Packeta átvevőhelyen tudja feladni számunkra az általunk küldött feladási kódot bemondva. Az átvevőponton nem kell fizetnie. Várható költsége 890 Ft, melyet a visszatérítendő összegből vonunk le (várható szállítási idő 2-3 nap).
  • Foxpost csomagautomatába
    • Ha Foxpost csomagautomatába rendelte a kiszállítást: az átvételtől számított 14 napon belül, az automatán a Visszaküldés menüpontot kell választania és a csomagja átvételéhez használt kódot kell beütnie. (várható költség 999 Ft)
    • Ha más módon rendelte meg a csomagját, vagy 14 napon túl vette át a csomagját: a Foxpost Foxreturn szolgáltatását tudja igénybe venni (várható költség 999 Ft). A használat leírása itt olvasható.
  • Posta (MPL) csomagautomatába (1100-1295 Ft), küldje vissza a csomagját bármelyik postáról vagy MPL csomagatomatánál erre a címre : Komáromi Attila E.V. 1202, Nagykőrösi út 185, Budapest XX. 134 sz. automata - Nagykőrösi út OMV
  • Kérésére futárpartnerünk felkeresi önt otthonában és visszaszállítja címünkre a terméket. A kiszállás és visszaszállítás díját a visszatérítendő összegből vonjuk le (várható szállítási idő 2 nap).

 

Utánvételes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

 

A termékcsere megrendelés beérkezése után, a visszaigazoló levélben fogjuk jelezni a csere várható költségeit, ezért kérjük előre ne fizessék ki a megrendelt cserét.

Csak az eredeti állapotában visszaérkezett termék esetében tudjuk a teljes vételárat figyelembe venni a cserénél. Sérült vagy használt termék visszajuttatása esetén értékcsökkenést számítunk fel. 


A postai úton visszaküldött termék cseréjét a visszaérkezéstől számított 1-2 munkanapon belül intézzük.

Ha a fentiek bonyolultnak tűnnek akkor csak válaszoljon valamelyik levelünkre és írja meg mit szeretne és mi megoldjuk a kérését.


Segítség a méretválasztáshoz

A talphossz lemérése:

A nagyobb lábat érdemes lemérni, ehhez kell ugyanis választani a lábbelit.
A lábat egy fix ponthoz (pl: fal) kell tolni, úgy hogy a sarok hozzáérjen. A talphosszat pedig a fix ponttól a nagylábujjig (vagy leghosszabb lábujjig) kell lemérni.

Alternativ módszer: a gyermek jelenleg hordott cipője talpbetétjének vagy szandál talprészének lemérésével.


Megfelelő méret választása a lemért talphosszhoz:

A lemért talphossznál 0,5-1cm-el nagyobb belső talphosszú lábbelit ajánlott választani.
Kisebb méretű lábhoz inkább 0,5cm-es, nagyobbnál már inkább az 1cm-es plusz talphosszal érdemes számolni.

Tájékoztató jelleggel lejjebb található egy táblázat a D.D. Step/Ponte20 gyártó standard belső talphosszairól, de ehelyett a termékeinknél feltüntetett, általunk mért talphosszak használatát javasoljuk.

Az termékeknél megadott belső talphosszak (BTH) saját méréseink amelyeket:
- a szandálok esetében a teljes bőrrel fedett talprész
- a cipők esetében a kivehető talpbetét teljes hosszának lemérésével kaptuk meg.

(1-2 mm-es mérési pontatlanság előfordulhat)

 

Gyári mérettáblázatok a megfelelő méretű lábbelik kiválasztásához:

D.D. Step, Ponte20:

Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz
19 12,4 cm 25 16,4 cm 31 20,4 cm 37 24,9 cm
20 13 cm 26 17 cm 32 21 cm 38 25,6 cm
21 13,7 cm 27 17,7 cm 33 21,7 cm 39 26,3 cm
22 14,4 cm 28 18,4 cm 34 22,4 cm
23 15 cm 29 19 cm 35 23 cm
24 15,7 cm 30 19,7 cm 36 23,7cm

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
csere
Vélemények
Webáruház készítés
glami.hu olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.