Termék cseréje az ön otthonában

Termék cseréje az ön otthonában

A nálunk vásárolt termékek cseréjét a vásárlástól számított 30 napon belül kérheti.
Ha otthonában szeretné átvenni a csere terméket akkor ennek a szolgáltatásnak és egy csereterméknek az együttes megrendelésével tudja azt kérni.


teszt termék részletek rövid leiras utan
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A nálunk vásárolt termékek otthoni cseréjét kérheti ennek a szolgáltatásnak és egy csereterméknek az együttes megrendelésével, a vásárlástól számított 30 napon belül. 

Kérjük írja be a megrendelés leadásakor a Megjegyzés mezőbe a cserével érintett termék megrendelés számát és a cikkszámát.

A futár a cserélni kívánt termék átvételével egy időben, átadja önnek a csereterméket, nem tudja megvárni a termék felpróbálását.

Kérjük a cserélni kívánt terméket eredeti csomagolásában adja át a futárnak, a csomagolás nélküli terméket a futár nem fogja kicserélni.

 

A termékcsere megrendelés beérkezése után, a visszaigazoló levélben fogjuk jelezni a csere várható költségeit, ezért kérjük előre ne fizesse ki a megrendelt cserét.

 

Az otthoni cserét a csere díjának kifizetését, vagy utánvétel esetén a visszaigazolást követő munkanapon indítjuk, és a következő munkanapon várható a csere.

Csak az eredeti állapotában visszaérkezett termék esetében tudjuk a teljes vételárat figyelembe venni a cserénél. Sérült vagy használt termék visszajuttatása esetén értékcsökkenést számítunk fel. 

 


Teszt részletes tuladonságok után
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
csere_cimen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcso.hu glami.hu olcsobbat.hu