Termékhiba bejelentése

Termékhiba bejelentése

A webáruházunkból vásárolt termékek hibáját ennek a szolgáltatásnak a megrendelésével vagy egy e-mail küldésével tudja jelezni felénk.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A nálunk vásárolt termékek meghibásodását ennek a szolgáltatásnak a  megrendelésével tudja jelezni.

Javítható termék esetén csak az Árleszállítás - "Távjavítás"/Hiba javítása  lehetőséget áll módunkban teljesíteni. A Termék cseréje és a Vételár visszatérítése kérést csak nem javítható termékek esetében tudjuk elfogadni.

Kérjük írja be a megrendelés leadásakor a Megjegyzés mezőbe a hibás termék megrendelés számát, a cikkszámát és a termék hibáját.

A hibás termék javításának módját a  "Milyen megoldást szeretne a hiba javítására" pontban tudja kiválasztani az alábbiak közül:

  • Árleszállítás - "Távjavítás" : a hiba megítélése céjából fényképeket kérünk a hibáról, és ezek alapján megállapítjuk az árleszállítás mértékét, amit visszatérítünk önnek, ennek az összegnek a felhasználásával ön egy helyi cipésszel meg tudja javíŧtatni a hibát. Csak javítható hiba esetén lehetséges megoldás. Várható ügyintézési idő: 1 munkanap
  • Hiba javítása : ha a termék hibáját gyártási hiba okozza és javítható, a termék visszajuttatása után, kijavíttatjuk a termék hibáját. Várható ügyintézési idő: esetleges szállítási idő + 3 munkanap, nem egyértelmű hiba esetén további 7 munkanappal hosszabbodhat
  • Hibás termék cseréje : ha a termék hibáját gyártási hiba okozza, de nem javítható, a termék visszajuttatása után, kicseréljük a terméket egy ugyanolyan termékre vagy beszámítjuk a vételárát egy készleten levő termékünkre való cseréjébe. Várható ügyintézési idő: esetleges szállítási idő + 10 munkanap
  • Hibás termék vételárának visszatérítése : ha a termék hibáját gyártási hiba okozza, de nem javítható, a termék visszajuttatása után, a termék vételárát visszatérítjük ön számára. Várható ügyintézési idő: esetleges szállítási idő + 10 munkanap

A javítási mód kiválasztása után az esetleges visszajuttatás módját kell kiválasztania a "Hova szeretné visszajuttatni" lenyíló listából:

  • "Távjavítást" szeretnék - a helyes választás ha távjavítást/árleszállítást szeretne kérni
  • a címünkre (1202 Budapest Perczel Mór u. 18.) személyesen (időpont egyeztetés után) vagy futárral tudja visszajuttatni a terméket.
  • Packeta átvevőhelyre választása esetén, a csomagot egy Packeta átvevőhelyen tudja feladni számunkra az általunk küldött feladási kódot bemondva. Az átvevőponton nem kell fizetnie. Várható költsége 890 Ft (várható szállítási idő 2-3 nap).
  • Foxpost csomagautomatába: a Foxpost Foxreturn szolgáltatását tudja igénybe venni (várható költség 999 Ft). A használat leírása itt olvasható.
  • Posta (MPL) csomagautomatába (várható költsége 1100-1295 Ft), küldje vissza a csomagját bármelyik postáról vagy MPL csomagatomatánál erre a címre : Komáromi Attila E.V. 1202, Nagykőrösi út 185, Budapest XX. 134 sz. automata - Nagykőrösi út OMV
  • Kérésére futárpartnerünk felkeresi önt otthonában és visszaszállítja címünkre a terméket. (várható szállítási idő 2 nap).

 

A postai úton történő visszaküldés/csere esetén annak a postázási költséget önnek kell állnia, kivéve ha a probléma a megrendelése átvételekor már fennállt (az átvételtől számított 7 napon belül bejelentésre került) és a hiba mértéke jelentős (akadályozza a termék használatát).

Utánvételes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

 

A "távjavítás" és személyes visszajuttatás nem jár költséggel.

 

A nem rendeltetésszerű használatból adódó hibák garanciális úton történő javítását nem tudjuk vállalni. A kérdéses eseteknél, a csere vagy vételár visszatérítés kérése esetén a forgalmazónál bevizsgáltatjuk a hibás terméket. A forgalmazó vizsgálati eredménye alapján döntünk a hibás termékekkel kapcsolatos kérésről.

 

Ha a fentiek bonyolultnak tűnnek akkor csak válaszoljon valamelyik levelünkre és írja meg mit szeretne és mi megoldjuk a kérését.


Segítség a méretválasztáshoz

A talphossz lemérése:

A nagyobb lábat érdemes lemérni, ehhez kell ugyanis választani a lábbelit.
A lábat egy fix ponthoz (pl: fal) kell tolni, úgy hogy a sarok hozzáérjen. A talphosszat pedig a fix ponttól a nagylábujjig (vagy leghosszabb lábujjig) kell lemérni.

Alternativ módszer: a gyermek jelenleg hordott cipője talpbetétjének vagy szandál talprészének lemérésével.


Megfelelő méret választása a lemért talphosszhoz:

A lemért talphossznál 0,5-1cm-el nagyobb belső talphosszú lábbelit ajánlott választani.
Kisebb méretű lábhoz inkább 0,5cm-es, nagyobbnál már inkább az 1cm-es plusz talphosszal érdemes számolni.

Tájékoztató jelleggel lejjebb található egy táblázat a D.D. Step/Ponte20 gyártó standard belső talphosszairól, de ehelyett a termékeinknél feltüntetett, általunk mért talphosszak használatát javasoljuk.

Az termékeknél megadott belső talphosszak (BTH) saját méréseink amelyeket:
- a szandálok esetében a teljes bőrrel fedett talprész
- a cipők esetében a kivehető talpbetét teljes hosszának lemérésével kaptuk meg.

(1-2 mm-es mérési pontatlanság előfordulhat)

 

Gyári mérettáblázatok a megfelelő méretű lábbelik kiválasztásához:

D.D. Step, Ponte20:

Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz
19 12,4 cm 25 16,4 cm 31 20,4 cm 37 24,9 cm
20 13 cm 26 17 cm 32 21 cm 38 25,6 cm
21 13,7 cm 27 17,7 cm 33 21,7 cm 39 26,3 cm
22 14,4 cm 28 18,4 cm 34 22,4 cm
23 15 cm 29 19 cm 35 23 cm
24 15,7 cm 30 19,7 cm 36 23,7cm

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
hiba
Vélemények
Webáruház készítés
glami.hu olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.