Termék vásárlástól való elállás

Termék vásárlástól való elállás

A nálunk vásárolt termékek vásárlásától 30 napon belül elállhat.
A vásárlástól való elállást ennek a terméknek a megrendelésével vagy egy számunkra írt e-mail-ben tudja jelezni/megrendelni.

 


teszt termék részletek rövid leiras utan
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Vásárlástól való elállását ennek a terméknek a megrendelésével tudja jelezni felénk.

Kérjük írja be a megrendelés leadásakor a Megjegyzés mezőbe az elállással érintett termék megrendelés számát és a termék típusszámát.

A terméket több módon tudja visszajuttatni hozzánk, ezek közül a megrendelés szállítási módoknál tud választani:

 • a címünkre (1202 Budapest Perczel Mór u. 18.) személyesen (időpont egyeztetés után) vagy futárral tudja visszajuttatni a terméket.
 • Csomagkuldo.hu átvevőhelyre választása esetén, a csomagot egy csomagkuldo.hu átvevőhelyen tudja feladni számunkra az általunk küldött feladási kódot bemondva. Az átvevőponton nem kell fizetnie. Várható költsége 380 Ft, melyet számunkra kell majd kifizetnie.
 • Kérésére futárpartnerünk felkeresi önt otthonában és visszaszállítja címünkre a terméket. A kiszállás és visszaszállítás díja: 1639 Ft melyet a visszatérítendő összegből vonunk le.
 • Csomagautomatán keresztül is megoldható a visszaküldés:
  • - Posta (MPL) csomagautomata: Széchenyi utca 1., 1203 Budapest XX. 13 sz. automata - Pesterzsébet Interspar (bármelyik postán feladható ide csomag)
  • Foxpost csomagautomata:
   • - Ha Foxpost automatába rendelte a kiszállítást, úgy az átvételtől számított 14 napon belül egyszerűsítve ingyenesen tudja visszaküldeni a csomagját: az automatán a Visszaküldés menüpontot kell választania és a csomagja átvételéhez használt kódot kell beütnie. Ezek a csomagok hetente egyszer kerülnek visszaszállításra, a leggyorsabb visszaszállítás érdekében keddi vagy szerdai napon érdemes feladni a csomagot (egyéb esetben a szállítási idő akár 2-9 nap is lehet)
   •  Egyéb esetben a Bp. 20. ker. Interspar Széchenyi utca, 1201 Budapest, Széchenyi utca 1. alatti automatába tudja visszaküldeni a csomagot számunkra


Utánvételes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

Csak az eredeti állapotában visszaérkezett termék esetében tudjuk a teljes vételárat visszatéríteni, sérült vagy használt termék visszajuttatása esetén értékcsökkenést számítunk fel. A rendelés postai költségét és a visszajuttatás költségét nem áll módunkban visszatéríteni.


A postai úton visszaküldött termék árának visszatérítését a visszaérkezéstől számított 1-2 napon belül intézzük.


A termék vételárát az eredeti fizetési módnak megfelelően térítjük vissza, utánvétel esetén átutalással teljesítjük a visszatérítést. Utánvétellel történt fizetésnél kérjük a rendelés megjegyzésébe írja be a számlaszámát ahova a vételárat visszautalhatjuk.

 

Ha a fentiek bonyolultnak tűnnek akkor csak válaszoljon valamelyik levelünkre és írja meg mit szeretne és mi megoldjuk a kérését.


Gyári mérettáblázatok a megfelelő méretű lábbelik kiválasztásához:

D.D. Step, Ponte20:

Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz Méret Belső talphossz
19 12,4 cm 25 16,4 cm 31 20,4 cm 37 24,9 cm
20 13 cm 26 17 cm 32 21 cm 38 25,6 cm
21 13,7 cm 27 17,7 cm 33 21,7 cm 39 26,3 cm
22 14,4 cm 28 18,4 cm 34 22,4 cm
23 15 cm 29 19 cm 35 23 cm
24 15,7 cm 30 19,7 cm 36 23,7cm

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
elallas
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcso.hu glami.hu olcsobbat.hu